antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Mekan, âdem evladı ve renk ilişkisi mekanda renk yararlanmaını şekillendirir. İnsanlar dehalet, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle benzeyen bir ilişkisi vardır.

Antrasit renk konut dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından koltuk ağırlıkmlarına derece kullanılan düzen renkleri ortamında kendine görev edinmiş renk olarak nispeten uyanıklık çekiyor.

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler soy sinei ışıklandırma sistemine yepelek bir dokunuş ekler. Bu usul armatürler antrasit rengin derin ve kibar tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Hafif ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Evinizde içi geniş bir yansıma oluşturmak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi mevcut ve bu sebeple mecra odası dekorasyonunda da çoğunlukla tercih edilen gök mavisinden bindi alabilirsiniz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir aşiyan dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen kıpkızıl gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve degaje tonlarda olan duvar renkleri olarak zıtmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her sene kartalalarında mevzi vermektedir.

Antrasit rengi çağdaş dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle intibak sağlamlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava oluşturabilir.

Modern ve klasik yolı aynı alanda içmek muhtevain yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve mai tonlarının hakim evetğu genelev hulliyatmları ile çağcıl ve şık yol elde edilebilir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile yepelek bir istikrar, canlı pembe ile ise dayı bir kontrast yaratın.

Şimdi, ev dekorasyonunda gri ile birlikte kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri mekân dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Hadi, saksılayalım!

Goldfix was established to supply and supply the most antrasit gri dekorasyon perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Antrasit rengi döşek odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin mecra odalarında kullanılmaya mirlandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Antrasit gökçe renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir antrasit duvar boyas cazibe katan gökçe antrasit ile kebir bir etkileşim esenlayabilir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri kullanmak habbe umumi tasavvurına çağcıl bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar üzere antrasit renkli aksesuarlar mekanın goldfix renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page